Nieuwjaarswensen 

 

Gala 2018

November is voor onze club traditioneel een belangrijke periode. Elk jaar organiseert onze club tijdens deze maand zijn gala met het werk dat onze leden de laatste twaalf maanden hebben gecreëerd.

Vrijdag 16 november was het weer zover en stroomde theaterzaal Roxy in Temse aardig vol met familie, vrienden, kennissen en belangstellenden. Het gevarieerd programma zorgde ervoor dat ieder wel iets kon vinden naar zijn smaak. We willen alle bezoeker bedanken, het is deze interesse die de leden stimuleert om er opnieuw tegen aan te gaan.

Wanneer deze link volgt krijg je een sfeerbeeld van deze avond.

Bedankt en tot ziens volgend jaar.

Clubfilm 2018

 Met een onderbreking van een jaar, zijn we er deze zomer opnieuw ingevlogen. Een aantal clubleden hebben samengewerkt om op een film te produceren (zij het een iets kortere dan vroeger).

De opnames gebeurden bij goed weer en in een prima sfeer. Zoals gewoonlijk was tussen alle bedrijvigheden in veel jolijt en leute. In ieder geval werden alle activiteiten afgesloten met een goed gevoel.

De montage is nu volop aan de gang en een eerste projectie is in het vooruitzicht.

Wil je ook eens kijken welke impressie jij er aan overhoudt, klik dan op foto's

Op bezoek bij de VRT

De club organiseert regelmatig activiteiten voor zijn leden. Deze keer was het een bezoek aan de VRT, hetgeen wel echt in de bezigheid van onze club past. Eens gaan kijken hoe de professionals het doen en proberen om zoveel mogelijk op te steken. Het materiaal, ja daar kunnen wij alleen maar van dromen.

Een 15-tal leden hadden zich ingeschreven om mee te gaan Onder leiding van een gids werden verschillende studios's bezocht. Bijvoorbeeld, de Nieuws studio, Extra Time ...enz., plaatsen waar je anders niet zo maar binnenkomt.

Bekijk de foto's hier