Clubfilm 2018

 Met een onderbreking van een jaar, zijn we er deze zomer opnieuw ingevlogen. Een aantal clubleden hebben samengewerkt om op een film te produceren (zij het een iets kortere dan vroeger).

De opnames gebeurden bij goed weer en in een prima sfeer. Zoals gewoonlijk was tussen alle bedrijvigheden in veel jolijt en leute. In ieder geval werden alle activiteiten afgesloten met een goed gevoel.

De montage is nu volop aan de gang en een eerste projectie is in het vooruitzicht.

Wil je ook eens kijken welke impressie jij er aan overhoudt, klik dan op foto's

Op bezoek bij de VRT

De club organiseert regelmatig activiteiten voor zijn leden. Deze keer was het een bezoek aan de VRT, hetgeen wel echt in de bezigheid van onze club past. Eens gaan kijken hoe de professionals het doen en proberen om zoveel mogelijk op te steken. Het materiaal, ja daar kunnen wij alleen maar van dromen.

Een 15-tal leden hadden zich ingeschreven om mee te gaan Onder leiding van een gids werden verschillende studios's bezocht. Bijvoorbeeld, de Nieuws studio, Extra Time ...enz., plaatsen waar je anders niet zo maar binnenkomt.

Bekijk de foto's hier

Nieuwjaarsreceptie 2018

Zoals elk jaar heeft de club weer alle leden met hun partner uitgenodigd voor een gezellige receptie ter gelegenheid van het nieuwe jaar. Samen met een drankje en een hapje is er teruggekeken op  het voorbij 2017. Tegelijkertijd is het programma voor het nieuwe werkjaar voorgesteld (zelf interesse kijk dan onder het menu bij kalender).

Wil je zelf eens kijken naar de sfeer bij onze club op zo'n activiteiten klik dan op de link foto's.