2017 in een notedop

U had het waarschijnlijk al gemerkt dat er in de loop van het voorbije jaar, weinig nieuws was verschenen. De oorzaak was organisatorische problemen. Daarom in het kort nog enkele zaken aanhalen die het voorbije jaar voor club ook belangrijk waren.

Archiefoverhandiging

Op 29 mei werd in de feestzaal van het gemeentehuis van Temse door het gemeentebestuur een receptie georganiseerd ter gelegenheid van de overhandiging van het gedigitaliseerd archief.

Dit werd samengesteld door leden van de club  en bestaat uit alle filmmateriaal dat de gemeente in zijn bezit heeft en alle films van de club. Burgemeester De Rijcke vond dit te belangrijk om het ongemerkt te voorbij te laten gaan. Zie hier de foto's.

Daguitstap 7september

Zoals ieder jaar ging trok de club er in 2017 weer voor een dag op uit om samen te genieten en nieuwe dingen te ontdekken. Deze keer ging het richting Gent waar we een bezoek brachten aan de haveninstallaties en aan de Zonneberg in Zelzate het grootste zonnepark in de Benelux. Zie hier voor de foto's.

Galavertoning

Op 17 november was het weer zover, ons gala in theaterzaal Roxy. Ook nu weer was het een goed gevuld programma met films allerhande.Het weer talrijke publiek ging tevreden naar huis en de clubleden waren gelukkig met het resultaat. Zie hier voor foto's.